Anwil nagrodził pół tysiąca rolników

  • dodano: 24.05.2018
  • przez: Paweł Rychter

Włocławska spółka Anwil, wchodząca w skład Grupy Orlen, od początku roku 2017 organizuje konkurs “Plony i bony”. Jest on skierowany do rolników, którzy korzystają z produktów nawozowych produkowanych przez spółkę – saletry amonowej, Canwil z magnezem lub Canwil z siarką. Nagrodą w konkursie są karty paliwowe do wykorzystania na stacjach PKN Orlen.

W III edycji konkursu, która właśnie dobiegła końca, wzięło udział ponad 1000 rolników. Aby wziąć udział w konkursie należało spełnić dwa warunki – kupić co najmniej 3 tony saletry amonowej lub saletrzaku, a także w oryginalny sposób odpowiedzieć, z czym kojarzą się nawozy azotowe produkcji Anwil Włocławek. Spośród wszystkich zgłoszeń wybrano 500 najlepszych, a ich autorów nagrodzono kartami paliwowymi o wartości 200 zł każda.

Według danych organizatora konkursu największą popularność uzyskał on wśród rolników z województwa kujawsko-pomorskiego, a także mazowieckiego i wielkopolskiego.

Konkurs z każdą edycją cieszy się coraz większą popularnością, a jego wyniki utwierdzają nas w przekonaniu, że rolnicy cenią jakość nawozów produkowanych przez Anwil. To także ciekawy program lojalnościowy, który pokazuje, że dbamy o swoich klientów, a kupowanie naszych produktów przynosi podwójne korzyści – rolnicy zyskują zarówno uniwersalny nawóz do stosowania pod wszystkie uprawy, jak i bonus w postaci karty paliwowej. Chcemy w ten sposób pokazać, że każda osoba lojalna naszej ofercie jest dla nas ważna – podkreśla Agnieszka Multan, Kierownik Biura Marketingu w Anwil S.A.

Listę laureatów III edycji konkursu „Plony i bony” będzie można znaleźć na stronie internetowej www.plonyibony.pl

Podobne wpisy

W bieżącymnumerze 9/2018
  • Azot jesienią na zboża ozime
  • Pamiętaj o zaprawie
  • Regulatory wzrostu w rzepaku
  • Pomoc suszowa – jakie są możliwości?
  • Nowości na Agro Show
  • Ładowarki teleskopowe – wybór nie jest prosty
  • Sprzęt na kolejne żniwa
  • Czym zaprawiać ziarno?
  • Jak gospodarzy się w Teksasie?
  • 50 lat Bizona
Agro Profil magazyn rolniczy nr 9/2018
Zapisz się do naszego newslettera
Skontaktuj się z nami

MAGAZYN ROLNICZY AGRO PROFIL © 2018

Przeczytaj poprzedni wpis:
Groźna bakteria w ziemniakach

Zamknij